Magazin

Şafak Sezer ve Arda Turan, Şile’de özel bireylerle bir araya geldi

Oyuncu Şafak Sezer ve emektar ulusal topçu Arda Turan, Şile Belediyesi kabilinden planlı etkinlikte özel gereksinimli fertler ve aileleriyle bir araya geldi. hususi bireylerin gönüllerince eğlenilmiş olduğu program, mülevven görüntülere oyunluk oldu.

Şafak Sezer ve Arda Turan, Şile’de özel bireylerle bir araya geldi
25-12-2022 10:09

Şile Belediyesi çeşidinden ‘Bir gülümseme ömre bedel' sloganıyla özel gereksinimli efrat ve ailelerine müteveccih izlence düzenlendi. Birbirinden elleme etkinliklerin arazi almış olduğu programda, katılımcılara kemirmek ikramında bulunuldu. hususi gereksinimli bireylerin beraberce çiçek dikimi gerçekleştirdiği programda halaylar çekildi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Sayın Milletvekilimiz Tolga Ağar'a, ulusal kaptanımız Arda Turan'a, beyaz perde ve temaşa oyuncumuz Şafak Sezer'e böylesine manalı bir etkinlikte bizleri bekâr bırakmadıkları düşüncesince teşekkürname ediyorum. Biz güzeşte ay bu evlatlarımız düşüncesince bir terbiye bölgesini yeniledik, güncelledik. Onların hizmetine sunduk. O güneş bir uydurma vermiştik. Her ay derneşik namına evlatlarımızla bir araya gelmiş şekilde onların günce yaşantılarına kuma edinmek istiyoruz. Her daima onlarla ve aileleriyle beraberiz. Aileleri de şişman bir uğraş veriyor çocuklarının elleme fariza alabilmesi için. Biz de elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

“Tiyatro ve beyaz perde lafı de aldık”

Oyuncu Şafak Sezer, temaşa ve beyaz perde lafı de aldıklarını söyleyerek, “Böyle bir günde bizleri de aralarında gitmek istedikleri düşüncesince aşırı teşekkürname ediyoruz. Çok şişman takipçilerimizmiş meğerse. Çok elleme monitör izleyicileri. Öğretmenleri ısrarla Savaş Bey dedikçe onlar Şafak Bey dediler. Bir o derece da bahtiyar ettiler beni. Demek ki aşırı düzen bağı takipçilerimiz. Yeni yılları da elleme geçsin. Tiyatro ve beyaz perde lafı de aldık. Ayrıca önemsiz bir ayak topu piyasası da yapacaklar, kaptanımıza uydurma verdiler” ifadelerini kullandı.

“Gülmek, güldürebilmek aşırı kalburüstü ve zikıymet bizim için”

Eski ulusal topçu Arda Turan, “Hem aileler hem füru muhteşem, yüzleri gülüyor. Onların yüzleri gülsün sanarak buradayız. Çok dörtköşe bir ortam. İlhan başkana da aşırı teşekkürname ediyoruz, burada bir familya ortamı oluşturmuş. Protokolü ortadan kaldırmış, çocuklarla bir familya denli olmuş. Bu aşırı elleme bir şey. Biz onların oldukça yanındayız. Gülmek, güldürebilmek aşırı kalburüstü ve zikıymet bizim için. Burada olabildiğimiz düşüncesince de aşırı teşekkürname ediyorum. Umarım gülümsemeleri düşüncesince bir katkımız olmuştur. Ülkenin neresinde bir kardeşimiz var ise gülümsemeleri düşüncesince gelişigüzel devir oradayız, bunun düşüncesince de uğraşacağız” dedi.
Çamlık Mercanköşk Sosyal Tesisleri'nde planlı etkinliğe Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, beyaz perde ve temaşa oyuncusu Şafak Sezer, emektar ulusal topçu Arda Turan ve aşırı sayıda özel birey ile aileleri katıldı.

Gamze Çevrim - Aykut Zor
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?