Spor

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları amacı düşüncesince çalışıyor

Türkiye Para Yüzme Milli Takımı'nın evren ve Avrupa şampiyonu sporcusu Sümeyye Boyacı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılabilmek düşüncesince hazırlıklarını sürdürüyor.

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları amacı düşüncesince çalışıyor
07-03-2023 15:06
Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün kadrosunda da arazi meydan ulusal yüzücü Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları'na yurt düşüncesince kota puanı derç niteliğindeki Citi Para Yüzme Dünya Serisi 2023'e hazırlanıyor.

İngiltere'nin Sheffield kentinde 16-19 Mart'ta düzenlenecek yarışlara katılacak Boyacı, antrenmanlarına Eskişehir'de bitmeme ediyor.

Antrenörleri eşliğinde Büyükşehir Belediyesi Kentpark Kapalı Yüzme Havuzu ile Yenikent Olimpik Yüzme Havuzu'nda etkin Boyacı, meydana getirdiği açıklamada, müsabakada Türkiye'yi en güzel halde özümleme buyurmak istediğini vurguladı.

Katılması şeklinde 2024 Paralimpik Oyunları'nda elinden gelenin iyisini yapmayı hedeflediğini aktaran Boyacı, "Citi Para Yüzme Dünya Serisi 2023 yarışlarında da en güzel neticeleri kabul buyurmak düşüncesince koyu halde çalışıyoruz. 2024'teki Paralimpik Oyunları'nda ülkemize dünkü başarılar dünkü gururlar neşelendirmek düşüncesince çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?