Eğitim

'Lise Kış Akademisi 2023'e yoğun ilgi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) kabilinden gelişigüzel sene şita aylarında planlı Lise Kış Akademisi, bu sene beşinci el öğrencilerle buluştu. Akademi sebebiyle ortaöğretim öğrencileri, darülfünun zarfında hem kullanışlı aynı zamanda beniz yüze eğitimler aldı. 19 ay

'Lise Kış Akademisi 2023'e yoğun ilgi
28-01-2023 11:10

23-27 Ocak 2023 tarihlerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde beniz yüze meydana gelen Lise Kış Akademisi programı, İstanbul'daki ortaöğretim öğrencilerini ağırladı. 5 gündüz devam eden akademide öğrencilerin zatî aksiyon ve mesleksel ilgi sahalarına müteveccih farkındalık oluşturarak, gelişimlerine yardım sağlandı ve kariyer projelerine dayanak noktası verildi.

Sömestr tatillerini en güzel biçimde değerlendirdiler

Lise 3'üncü ve 4'üncü dershane öğrencilerine hususi namına hazırlanmakta bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi Lise Kış Akademisi, bu yıl 5'inci kat düzenlendi. Lise öğrencilerini darülfünun ortamındaki eğitimler ile tanıştıran program, ağız ağıza parasız namına öğrencilere sunuldu. 19 değişik öğüt olanağının arazi almış olduğu programda, okulları yarıyıl tatiline giren öğrenciler tatillerini şimdi dişi geçirdi.

Uygulamalı derslerin, atölyelerin ve beniz yüze eğitimlerin arazi almış olduğu programda öğüt başlıkları ise şu şekilde:

"Uygulamalı siber düzenlilik atölyesiUçak mühendisliği ve dizayn atölyesiTemel canlılık ve esas elektronik laboratuvar atölyesiSenaryo doldurma atölyesiMimari yapı atölyesiMesleklerin geleceği atölyesiMakarna atölyesiHavacılık atölyesiEndüstriyel özişler sistemi uygulamaları ve siber düzenlilik analizleri atölyesiDiş hekimliğinde üç buutlu gevezelik modeli imal atölyesiBlockchaın atölyesiBilgisayar programlamanın abc'siSanat terapisi ile kendini keşfetme ve anlamlandırma atölyesiRobotik teknolojisi ve yürütüm atölyesiEkonomi ve para atölyesiLiderlik atölyesiDijital reklam dizaynı atölyesiE-ticarete antre atölyesiEtkili enformasyon ve gövde dili atölyesi".

Öğrencilerin kabiliyetlerini ve ilgi alanlarını keşfetmeleri amaçlandı

Çağa kadem uyduran, kalifiye ve arsıulusal yetişek anlayışının benimsendiği İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde Lise Kış Akademisi eğitimleri yoğun ilgi ile karşılandı. Öğrencilerin, gelecekte çalışmalarını sürdürebilecekleri alanları seçmelerinde ve güzel ortak kariyer planı oluşturmalarında asistan bulunan akademi, ayrımsız sürede kabiliyetlerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerine de olanak sağladı. Lise Kış Akademisi eğitimleri öğrenciler düşüncesince ayrımsız sürede akıllıca kariyer ve cümle tarzı gerçekleştirmek düşüncesince biçim fotoğraf oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?