Magazin

Kış ayına pozitif şarkı

Başarılı ve dobra sanatkâr ve hekim Elvan Elvan, üstünde derinliğine süredir titizce çalışmış olduğu acemi şarkısı ‘Ayıp Ettin' ile dinleyicisiyle buluştu.

Kış ayına pozitif şarkı
13-01-2023 14:17

‘Olmaz Olsun ve Tövbeler Tövbesi'' şarkılarını kendine özgü yorumladıktan sonradan lafı ve müziği namına ilgilendiren bulunan 'Elvan Elvan'ı gösteren Dr. Elvan Elvan; müzikal kariyerinde sonuç zamanlarda ard arda yayınladığı projelerle özen çekmeye bitmeme ediyor. Sözü ve müziği Elvan Elvan'a ilgilendiren bulunan şarkının cıvıl cıvıl altyapısını ise Faruk Paker üstlendi. Yeşilçam klasiklerini hatırlatan ve geçim sağlayan sesiyle dinleyenlerini gülümseten sanatçının acemi şarkısı ‘Ayıp Ettin' musiki direktörlüğünde ise Hakan Güngör'ün imzası arazi alıyor.

Pozitif olmayı yaşamının mottosu şekilde belirleyen Elvan Elvan; acemi projesi ile alakalı duygularını da şu laflarla anlatım etti:

''Güzel başlangıçlara imza çarpmak kolay; ayrılıkları bildirme etmekse zordur. Aslında ki kime kusur etmiş; ki birtakımı yitirmiş bence bunun önemi yok, ehemmiyetli bulunan devir çabucak akıp giderken; emektar yaşanmışlıkların yüklerinden arınarak, altın yaşamımıza kardeş kardeş sıkı sıkıya sarılıp; yolumuza kaldığımız yerden bitmeme edebilmektir. Unutmayalım ki gelişigüzel sonun birlikte de başlangıcı vardır. 'Ayıp Ettin' az buçuk dokunaklı içerse de; avunan komple ve çabucak tüketilen, nihayetlenen insanoğlu ilişkilerine az buçuk espri ile atıfta bulunan, kişilerin gelişigüzel ne olursa olsun kaldıkları yerden acemi umutlarla yaşama pozitif bitmeme etmeleri düşüncesince merkum hamarat birlikte şarkı. Hayatınızın renkleri on paralık solmasın. Sevgiyle, müzikle kalın''.

Abdulaziz Karataş - Osman Arslan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?