Magazin

Fatma Girik'e büyük vefasızlık

Yeşilçam'ın adlı sanlı oyuncusu ölümünün bir numara yıldönümünde kimesne mezarında ziyarete gelmeyerek büyük vefasızlık yaptı.

Fatma Girik'e büyük vefasızlık
24-01-2023 17:10
İstanbul'da otama görmüş olduğu hastanede yaşamını yitiren Yeşilçam'ın adlı sanlı oyuncusu Fatma Girik, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ölümünün 1'inci senesinde kabri başlangıcında çabucak kardeşi Günay Girik ve 1 komşusu çeşidinden anıldı. 24 Ocak 2022 haset otama görmüş olduğu hastanede Covid-19'a ilişkin çoklu örgen yetmezliği dolayısıyla yaşamını kaybeden Yeşilçam'ın eli uz ismi Girik, Torba Mezarlığı'nda sahn arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedildi.

Kimse gelmedi

Yaşamını yitiren eli uz aktör Fatma Girik, Bodrum Torba Mahallesi'nde mevcut Torba Mezarlığı'nda çabucak kardeşi Günay Girik ve komşusu Muzaffer Ilıcak çeşidinden dualar ile anıldı. Torba Mahallesi'ndeki komşuları özellikle kazanmak az daha zanaat ve siyasa dünyasından nice ismin Girik'i kabri başlangıcında anmaya gelmemeleri ise özen çekti. Kabri kökeninden yâd yapılmamasından çevre ümitsiz bulunduğunu tamlayan Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, “Birlikte sayısını hatırlamadığım müşterek derinti film var. Yaşım 56 ve tahminî 44 senem ablamla geçti. Ben 12 yaşındayken önce filmimiz Gülsüm Anayı bu arada çektik, ego oğlu rolündeydim. Ben annemi ablam denli görmedim. Babam ego önemsiz yaştayken öldü. Ben ablamla bu arada olduğum denli kimselerle bu arada olmadım. Onun yokluğu benim düşüncesince aşırı büyük müşterek eksiklik. Benim dü çocuğum mevcut kızımın ismi Fatma Girik, oğlum mevcut onun ismi da Günay Girik. Çocuklarımın dünyaya gelmesinin nedeni ablam. Benim 12 yaşlarında babam öldükten sonradan mevcudiyet sebebim ablam. Ablamın yokluğunu aşırı hissediyorum. Burada kişilerin vefasızlığı da beni üzdü. İstanbul'da yâd töreni müdevven lakin kabri başlangıcında yâd yapılsaydı şimdi dobra olurdu. Zeki Müren'den sonradan Bodrum ve Torba Fatma Girik ile bu arada anılır. Keşke kabrinin başlangıcında anılsaydı, ablam şimdi müşterek tomar bahtiyar olurdu” dedi.

Eren Ayhan - Hamdi Yörür

 

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?