Gündem

Beyaz harf sağlayan karı hekimi himmet sonrası sopalarla darbedildi

İzmir'in Torbalı ilçesinde çalışmış olduğu karı sağlığı merkezinde yaşanmış olan birlikte ağız dalaşı sonrası alkan harf verici karı hekimi Ekin Hürel Günay, iş çıkışı 3 ferdin sopalı saldırısına uğradı.

Beyaz harf sağlayan karı hekimi himmet sonrası sopalarla darbedildi
08-10-2022 01:02
Izmir

Alınan bilgiye göre, 22 Ağustos'ta Torbalı 5 No'lu Aile Sağlığı Merkezine mevrut pestil ile merkezde etkin mânialı müşterek hekim ortada ağız dalaşı yaşandı.

Aynı merkezde fasile hekimi kendisine fariza karşıcı Ekin Hürel Günay da tartışmayı sonlandırmak düşüncesince araya girdi ve parafin harf verdi.

Günay, ahit iş sonrası kendisini muntazır 3 saldırganın sopalı saldırısına uğradı.

Başından yaralanan, bedeninde da kırıklar oluşan Günay, ambulansla kaldırıldığı Torbalı'daki hastanede meydana getirilen evvel müdahalenin peşi sıra Ege Üniversitesi Hastanesinde otama dibine alındı.

Acil Servis'te rasat altında tutulan Günay, saldırganlar ortada fasile sağlığı merkezinde hekim ve esenlik personeliyle tartıştığı düşüncesince üzerine parafin harf verdiği ferdin de bulunmuş olduğu anlamında tabir verdi.

Olay sonrası şüpheliler S.A, F.A. ve S.A. kolluk ekiplerince gözaltına alındı.

"Trafikte, evde, sokakta, kamuda gelişigüzel yerde rahat olalım"

Hastanede tedavisi devam eden Günay, AA muhabirine, atak anını anlattı.

İş yerinden biraz beniz m. gittikçe saldırıya uğradığını tamlayan Günay, "Beyaz harf verdiğim, şikayetçi olduğum pestil ve 2 ad elan iş yerimden biraz beniz m. gittikçe aracımdan inerken sopalarla darbetmeye başladı. Şahıslardan birinin o bulunduğunu gördüm. Kendimden geçmişim. Gözümü açtığımda etrafta yurttaşlar vardı. İlk anda baş döndürücü alevli ağrılarım vardı. Sonra hastaneye kaldırdılar." dedi.

Sağ gözünün geri tarafında müşterek fay bulunduğunu ve kesin göremediğini tabir fail Günay, atak sonrası bedeninde baş döndürücü dert duyduğunu, fakat hastanede tedavinin başlamasıyla kendini elan güzel hissettiğini dile getirdi.

Hastanede kendisini görüşme fail İzmir Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teşekkürname fail Günay, "İnsanlarımızın hepsine rahat olmalarını diliyorum. Trafikte, evde, sokakta, kamuda gelişigüzel yerde rahat olalım. Sağlıkta da doktorlara, hemşirelere dirlik hürmetkâr ve rahat olalım." niteleyerek konuştu.

Meslektaşları görüşme etti

İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serkan Şen, Torbalı'daki Aile Sağlığı Merkezinde etkin meslektaşlarının iş çıkışı sopalı saldırıya uğradığını tabir ederek, "Kafa, döş ve nesil travması var." dedi.

Ekin Hürel Günay'ın tedavisinin sürdüğünü tamlayan Şen, şunları kaydetti:

"Yaklaşık müşterek ay ilkin bire müşterek merkezde etkin mânialı müşterek hekim meslektaşımıza, ahit hücumcu kişilerden birisi fiziksel müdahalede bulunmuş. Bugün saldırıya uğrayan arkadaşımız da araya girip karışan ergin ve parafin harf süreci başlatmışlar. Daha sonradan ahit indinde 2 kişiyle baş başa pusu kurarak iş çıkışı saldırarak elan baş döndürücü bellek sahasına kazanmak kabil darbetmişler arkadaşımızı."

Şen, Ekin Hürel Günay'ın seneler ilkin Karabağlar ilçesinde fariza meydana getirdiği tam gene şiddete sunulan kalmış olduğu bilgisini verdi.

İzmir Tabip Odası danışmanı avukat Mithat Kara da olayın takip edeni olacaklarını dile getirerek, "Şu anda şüpheliler gözaltında. Yarın sabahleyin adliyeye irsal edilmesini bekliyoruz." dedi.




SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?