Teknoloji

Baykar'ın deprem alanına gönderilmiş olduğu gerekseme malzemelerinin dağıtımına başlandı

Baykar'ın "Asrın Felaketi" namına nitelenen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler sonrası alana gönderme etmiş olduğu gerekseme malzemelerinin dağıtımına başlandı.

Baykar'ın deprem alanına gönderilmiş olduğu gerekseme malzemelerinin dağıtımına başlandı
13-02-2023 16:10
İstanbul

Baykar'ın içtimai iletişim araçları hesabından meydana getirilen açıklamada, "İhtiyaç materyali iki canlı tırlarımız AFAD ile koordineli müşterek biçimde depremden etkilenen illerimize dağılıyor. El birliğiyle afetzede kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz." ifadelerine toprak verildi.

Mesajda toprak meydan grafiğe göre, Niğde ve Kayseri'ye birer tır jeneratör; Adana'ya 1 tır termos ve kıyafet, 1 tır konserve, 1 tır elbise ve powerbank, 2 tır jeneratör; Kahramanmaraş'a 2 tır jeneratör, 3 tır kıyafet, 5 tır konserve, 2 tır hab tulumu, 1 tır düğün ve powerbank, 1 tır battaniye; Hatay'a 1 tır hab tulumu, 1 tır konserve, 4 tır kıyafet; Gaziantep'e 2 tır jeneratör, 5 tır gıda, 3 tır konserve, 1 tır hab tulumu; Malatya'ya 1 tır battaniye, 1 tır jeneratör, 1 tır konserve; Adıyaman'a 2 tır jeneratör, 1 tır konserve; Şanlıurfa'ya da 1 tır elektrik üreteci ve 1 tır hab tulumu atıf edildi.

Şirket başkaca kıyamet bölgesindeki yurttaşlar düşüncesince hazırlık edilen bebek tulumlarının da gene AFAD ile koordineli müşterek biçimde gerekseme noktalarına ulaşmaya bitmeme ettiğini açıkladı. Mesajda, "Yaralarımızı her daim baş başa saracağız." ifadesine toprak verildi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da içtimai iletişim araçları hesabından meydana getirdiği açıklamada, "Yüreğimizi yakıcı kıyamet sonrası Baykar kendisine hazırlık ettiğimiz gerekseme malzemelerini AFAD ile koordineli müşterek biçimde illerimize dağıtıyoruz. Hep baş başa yegâne canevi yaralarımız saracağız." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?