Politika

Bakan Karaismailoğlu: Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ayırt etmiyor, iri işler yapıyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ayırt etmiyor, şişman işler yapıyoruz." dedi.

Bakan Karaismailoğlu: Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ayırt etmiyor, iri işler yapıyoruz
01-12-2022 20:07
Ağrı

Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Ağrı İl Başkanlığında partililerle müşterek araya geldi.

Burada meydana getirdiği konuşmada Karaismailoğlu, iktidarları çağında meydana getirilen yolların ekonomiye ve insanoğlu dünyasına sağlamış olduğu katkıların kelimelerle anlatılamayacak derece aşırı bulunduğunu söyledi.

Türkiye genelinde kaliteli, konforlu ve derinliğine seneler bu ülkeye misyon edecek mukassem metodlar yaptıklarını tamlayan Karaismailoğlu, "Bir bölgeye, ulaştırmaya yapmış olduğunuz yatırımın seneler sonradan üretime on büküm tesirini alıyorsunuz. Yapılan metodlar ve planlar asırlar boyu alana misyon edecek." sanarak konuştu.

Türkiye'de bundan sonradan enfrastrüktür ihtiyacını bahsetmek yerine, yapılacak planların yaşama neler katacağının konuşulacağını dile getiren Bakan Karaismailoğlu, yaşama geçirilen projelerle alım çalım duyduklarını vurgulayarak, şu şekilde bitmeme etti:

"Tabii bu projelerle yetinmiyoruz. Hep hâlâ iyisini, hâlâ fazlasını yapmayı hedefliyoruz zira Türkiye gelişiyor. Üretimin, ihracatın önündeki tıkanıklıkları feshetmek düşüncesince hâlâ müşterek tomar envestisman gerçekleştirmek lazım. Ülkemizin doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ayırt etmiyor, şişman işler yapıyoruz. Yapılan yatırımlarla yerlere ve o semt illerine bedel kazandırıyoruz. Yapılan yatırımlar sayesinde, şişman altın işler yapılır hâlâ iyileri yapılacak."

Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde aşırı altın müşterek kol olduklarını tabir etti.

Artık devletin ve milletin parasının nerelere harcandığının hepsi çeşidinden bilindiğini kail Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

"Biz vatanımızı, milletimizi dost insanoğlu adına müşterek araya geldik. Vatanımız, milletimiz düşüncesince çalışıyoruz. Yaptığımız bu açılışlar da bundan sonradan milletin parasının nereye gittiğinin işareti ve bundan sonradan hepsi görüyor. Bütün kavim gördü. Türkiye aynı, milletimiz ayrımsız pekâlâ bu imal edilen değerler nereye gidiyordu? Ancak karşılığını bulmaya başladı. Bizim yaptığımız planlar yardımıyla kişilerin yaşamı kolaylaşmaya başladı. Bu planlar yardımıyla birinci sınıf metodlar yardımıyla gidiş geliş kazalarının azalması en şişman avantajımız. Türkiye genelinde yaptığımız metodlar yardımıyla gidiş geliş kazaları yüzdelik 82 oranında azaldı. Bu yatırımlar yardımıyla 13 bin vatandaşımızın canını kurtardık."

Konuşmaların arkası sıra Karaismailoğlu, partililerle hatırat fotoğrafı çektirdi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?