Spor

Aerobik cimnastikte evren ikincisi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye'ye döndü

Portekiz'de planlı Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nın biricik hanımlar finalinde gümüş madalya ele geçiren ulusal sportmen Ayşe Begüm Onbaşı, Türk bayrağını dünyanın değme noktasında savurmak düşüncesince çalışmaya bitmeme edeceğini bildirdi.

Aerobik cimnastikte evren ikincisi Ayşe Begüm Onbaşı, Türkiye'ye döndü
20-06-2022 10:04
Izmir

Adnan Menderes Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, gazetecilere icra ettiği açıklamada, Türkiye'ye müşterek iri muvaffakiyet hâlâ kazandırdığı düşüncesince aşırı bahtiyar bulunduğunu kaydetti.
"Bu kere giranbaha olmadı ancak koleksiyona müşterek gümüş madalya ekledik." diyen Ayşe Begüm Onbaşı, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Yoğun müşterek düzentileme döneminin arkası sıra bu başarıyı elde ettik. Çok etkinlik verdik ve çalışmalarımızın karşılığını aldık. Emeği güzeşte herkese, başta de beni katiyen bekâr bırakmayan, değme düştüğümde kaldıran antrenörüm Mehmet Ali Ekin'e teşekkürname ediyorum. Bu süreçte beni destekleyen aileme, arkadaşlarıma, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Cimnastik Federasyonu'muza, yarışma süresince bizi bekâr bırakmayan başkanımız Sayın Suat Çelen'e, fen ekibimize, antrenörlerimize, hakemlerimize, Türkiye'den iyi desteklerini gönderen tanıdığım tanımadığım kâffesi iyi insanlara, elhasıl her insana teşekkürlerimi iletiyorum. Çok şükür bu madalyayı iliştirmek kader oldu. Çok mutluyuz. Türk bayrağını dünyanın değme noktasında savurmak düşüncesince mevcut gücümle çalışmaya bitmeme edeceğim."

​​​​​​​

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?