USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, Fenerbahçe maçı evveliyat konuştu: Bütün derbiler öneml

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, Fenerbahçe maçının ehemmiyetli bulunduğunu ve bu karşılaşmayı da düzeltmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, Fenerbahçe maçı evveliyat konuştu: Bütün derbiler öneml
19-12-2022 21:07
Trabzon

Bakasetas, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili futbolcu, kendileri düşüncesince dobra müşterek tedarik devri geçirdiklerini belirterek, "Ligin arasına girmeden akıbet maçlarda hem adet hem başarım şekilde bazısı güçlükler yaşadık. Hatalarımızı düzeltip ihya dair dobra fırsatımız oldu. Hem bizim hem hocamız hesabına dobra çalıştığımızı düşünüyorum. Geride artan tekaüt maçlar düşüncesince elan anık olduğumuzu düşünüyorum." biçiminde konuştu.

Kupa karşılaşmasının da ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayan Bakasetas, "Trabzonspor üzere müşterek takımda oynarsanız hepsi kupaları yöneltmek isterseniz. Dolayısıyla yürek maçı da önemli. Fenerbahçe maçı da ehemmiyetli maç. Bütün derbiler önemli, özeldir. Biz de dört başı mamur maçları bulunduğu üzere bu maçı da yöneltmek istiyoruz. Kritik müşterek karşılaşma olacağını biliyoruz. Şu an 6 nokta var, kazanırsak 3'e inecek. Bir karşılaşma demek. Çok çalışmalı yöneltmek düşüncesince elimizden geleni yapmalıyız." ifadesini kullandı.

"Kendime sınır koymuyorum"

Bakasetas, Yunanistan'da almış bulunduğu güzeşte sezonun emlak haricinde oynayan en dobra Yunan futbolcusu ödülüne bağlı de şunları söyledi:

"Her devir limitlerini zorlamayı, gelecek getirmeyi muhip birisiyim. Hırslıyım, rastgele seferinde elan iyisini hazırlamaya çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Trabzonspor ailesine, oyuncularına, fen kadrosuna bu mevzuda teşekkürname ederim. Kendimi geliştirmem düşüncesince geçmiş günden itibaren rastgele seferinde bana araştırma görevlisi oluyorlar. Her devir en iyisini kendim ve kol düşüncesince istiyorum. Kendime, sınır koymuyorum, hedefler bitmez, rastgele ligi kupayı yöneltmek isterseniz. Ben de bu anlamda takımıma ve Trabzonspor'a elimden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışırım."

Hatalarından ibret aldıklarını vurgulayan Yunan futbolcu, şunları söyledi:

"Hepimiz insanız, vebal yapabiliriz. Sadece futbol oynuyoruz. Bu anlamda başta kendimizi eleştirebilmemiz gerekiyor. Sadece sarıklı değil, oyuncular da menfaatlerini eleştirmeli, geliştirmeli. Son 1 ayda, geçtiğimiz 1,5 salname süreden elan çirkin oynadığımızın farkındayız. Hazırlık zamanında dobra çalıştık. Topa eş olma, vesile bulma, rakiple yüzleşme dair sansasyonel olacağımızı düşünüyorum. Konya maçında 2-0 dan sonraları yediğimiz hazırlop gollere değinecek olursak yaptığımız hataydı, düzeltmemiz gerekiyor. Bir aktör bazında olmaz, dört başı mamur ekibi ilgili durum. Hücum savunmadan, defans hücumdan başlar. Hatalarımızı düzelttik. Kendi aramızda baş döndürücü konuştuk. Takımın patronu hoca, rastgele şeyi o bilir. Basın karşısında dediği şeyleri soyunma odasında da söyledi. Biz elan baş döndürücü çalışmalı, azimli olmalıyız."

"Siopis ile bahtiyar olduk zira Arjantin kazandı"

Bakasetas, Dünya Kupası finalini Arjantin'in kazanmasının arkası sıra içtimai medyada Siopis ile baş başa çıkan şenlik görüntülerine bağlı de, "Bu, Messi ile ilgili değil, Arjantin'i hakkıyla seviyorum. Tutkusunu, futbola yaklaşımını seviyorum. Biz de şanslıyız, hakeza maçı izlem şansı elde ettik. Futbol tarihinin en dobra maçlarından bir tanesi bulunduğunu söyleyebilirim. Siopis ile bahtiyar olduk, zira Arjantin kazandı." dedi.

Bu mevsim taraftarların karşılaşmalara müşterek tomar dikkat göstermemesi dair da Yunan futbolcu, şunları söyledi:

"Bunun evren genelinde şahısların yaşamış bulunduğu mali problemlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Lig düşüncesince müşterek nesne bahsetmek baş döndürücü erken. Geçen yıl levent boylu müddet namağlup oynadık, çabucak 2 karşılaşma kaybettik. Takımların rastgele kalburüstü dönemleri bulunduğu üzere tekaüt dönemleri de oluyor. Bu yıl ayrımlı kulvarlarda da oynadık. Oynadığımız futbolu taraftarların burun kıvırması dair söyleyemem fakat evren genelinde konuşu buhran var. Onlara ihtiyacımız var, extra çelim oluyorlar. Geçen yıl şişman dayanak noktası olmuşlardı, gelirlerseler bizlere araştırma görevlisi olacaklardır. Biz kupayı çabucak biz, fen astronomi kazanmadı daima baş başa kazandık. Türkiye'de liderle aramızdaki ayırt baş döndürücü kısa. Geçen yıl dışarı Türkiye'de böke olacağını katiyen bilemezsiniz, kapanabilir."

Dünya kupasında acemi yıldızların çıkmamasına bağlı de Bakasetas, "Yeni jenerasyonda buna akla yatkın cibilliyet yapısı yok. İstikrar, düzen bağı yok. Üst seviyeye iktiran etmek zor. Messi ve Ronaldo'nun 15 yıldır bitirdikleri şeyler kusursuz şeyler. Daha dobra olgunlaşmak zor. Bu ölçüde olabilmek düşüncesince kabiliyete gerekseme var." diye laflarını tamamladı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler