USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'da şampiyonluk düşüncesince geri sayım başladı

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında şampiyonluk düğümü çözülüyor. Bordo mavili grup Fraport TAV Antalyaspor karşısında alacağı 1 puanla yöntemince şampiyonluğunu anons etmiş olacak.

Trabzonspor'da şampiyonluk düşüncesince geri sayım başladı
30-04-2022 16:32
Şampiyonluk düğümünün çözülmesi beklenir haftaya Trabzonspor taraftarları iri uyanıklık gösteriyor. Seyahat firmalarının ek seferler koyduğu Trabzon'da, zamanı güne ve anne tanıklık eylemek talip bordo-mavililer atak cereyan şehre geliyor. Pazartesi haset satışa çıkan biletler çabucak tükenirken, bu mevsim Medical Park Stadyumu dört dörtlük kapasiteye ulaşacak. 41 bin 461 kapasiteli Medical Park Stadı'nın ağız ağıza dolmasıyla beraberce stat haricinde da bordo-mavililerin bu heyecanı iri nezdinde çoşkuyla yaşaması bekleniyor.

Abdullah Avcı nezdinde geçmiş yaşayacak

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, 15 senedir yukarı ligde fen insanlık rolü yapıyor. Bu hafta oynanacak bulunan maçların arkası sıra şampiyonluğunu anons etmesi beklenir bordo-mavililerde Avcı da fen insanlık kariyerinde nezdinde geçmiş yaşayacak. 2004-2005 sezonunda Galatasaray PAF Takımı ile fen yönetmenlik görevine başlamış bulunan Medipol Başakşehir, A Milli Futbol Takımı ve Beşiktaş'ı işveren Avcı, geçmiş el şampiyonluk luğu yaşamaya hazırlanıyor.

Sahasında yenilmedi

Trabzonspor, bu mevsim iç sahada güzel nezdinde başarım ortaya koydu. Bordo-mavililer, alanında güzeşte sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Alanyaspor'a 3-1 kaybetmiş bulunduğu maçtan itibaren hezimet görmedi. Karadeniz ekibi, bahis konusu karşılaşmanın arkası sıra alanında oynadığı 23 maçta 15 galibiyet, 8 el donanması elde ika başarısı gösterdi. Trabzonspor, 2021-22 sezonunda iç sahada oynadığı maçlarda yenilmeyen yegâne grup konumunda arazi alıyor.

Eksik Oyuncular

Trabzonspor'da cerrahi müdahale bulunan Trondsen ve Bruno Peres, sezonu kapadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve ligde Adana Demirspor mücadelesinde şekil giyemeyen Nwakaeme ile Hüseyin Türkmen ise takımdan ayrı çalışmalara bitmeme ediyorlar.

Ahmet Ağaoğlu: "Şampiyonluğumuzu 61 kıta ferde atışıyla kutlayacağız"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili takımın Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda taraftarı uğrunda Antalyaspor maçı önceleri matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Şampiyonluğa endamsız nezdinde müddet kaldığını tamlayan Ağaoğlu, "Sadece dakika, sayaç değil bire nezdinde sürede benek da sayılıyor. Şampiyonluğa 1 benek var. İnşallah yarınki maçtan dilek ettiğimiz netice ile ayrılarak 2021-22 Süper Lig sezonunu şampiyon kendisine bu statta o coşkuyu her daim beraberce yaşayacağız" dedi.

"Büyük nezdinde cümbüş var"

Teknik yönetmen Abdullah Avcı'nın etraflıca devir sonraları geçmiş el antrenmanı taraftara açtığını kaydeden Ağaoğlu, "Taraftarın da etraflıca zamandır bu talebi vardı. Bugün bu gerçekleşecek. Büyük nezdinde cümbüş var. Sizlerin de kovuşturma etmiş bulunduğu üzere sonuç 1 haftadır Trabzon'a mevrut uçakların elden hoppadak tamamına yakını dolu. Son 3 gündür hiçbirinde arazi yok. Şehrin nüfusu kısaca kendisine 2 katına çıktı. Yurt haricinde çalışıp 5 senedir izne bile gelmeyen taraftarlarımız sonuç 3 pik uyanıklık gösterdiler. Günübirlik pik gidip geldiler. Trabzonspor'da şampiyonluğun coşkusu elbette öteki illere, öteki takımların şampiyonluğundan az buçuk hâlâ değişik oluyor. Bana gereğince de aşırı değişik olacak. Bu farklılıktan neyi kast ettiğimi, takımımız şampiyon bulunduğu devir halis muhlis Türkiye her daim beraberce görecek. Taraftarlarımızdan başta nezdinde ricam var. Coşku, heyecan, üzüntüye ve gözyaşına dönüşmesin. Bununla alakadar kendisine siz değerli ziyaretçilerimizin de malumu, etraflıca zamandır hem içtimai hem de medyada derin kendisine mesajlar vermeye çalışıyoruz'' niteleyerek konuştu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, taraftarlara da uyarılarda bulunarak, "Coşkumuz, sevincimiz, heyecanımız, üzüntüye gözyaşlarına dönüşmesin. Mesajımız şu nezdinde birimize sarılalım, ancak silaha sarılmayalım. Tabii hakeza nezdinde mesajı vermek, daim bu çağrıyı gerçekleştirmek latifçe nezdinde nesne değil. Ama şu şekilde nezdinde nesne söyleyeyim, o tabanca sesi yahut silahın namlusundan çıkan ahenk nezdinde deme anlatım ediyorsa, inşallah dilek ettiğimiz puanı alıp bökelik olduğumuz takdirde erte gece ezanı ego kendilerine uydurma veriyorum şampiyonluğumuzu 61 kıta ferde atışıyla kutlayacağız. Her şekilde 61 kıta ferde atışı halis muhlis tabanca namlularının sesinden çıkan sese bedel. 3 ayrı yerden de hafif fişek gösterisi ile kutlayacağız'' ifadesini kullanıldı.

Trabzonsporlu taraftarlar şampiyonluk müsabakasını dev ekranlarda izleyecek

beIN SPORTS ve Trabzonspor, Trabzonspor-Antalyaspor müsabakasını Trabzon Meydan Parkı ve Avni Aker Millet Bahçesi'ne kurulacak dev ekranlarda deli dolu yayınlamak düşüncesince anlaştı.

Trabzon şehri şampiyonluk hasretini iri nezdinde coşkuyla sona erdirmeye hazırlanıyor. Sezonu taçlandırması beklenir Antalyaspor karşılaşmasını seyrederek Süper Lig şampiyonluğunu kutlulamak düşüncesince Türkiye'nin ve dünyanın ciharıyek kabilinden futbolseverler Trabzon'a atak ediyor. Maçı tribünde izlem şansı elde edemeyecek bulunan binlerce taraftar, bu heyecanı Avni Aker Millet Bahçesi ve Trabzon Meydan Parkı'na kurulacak dev ekranlardan kovuşturma edebilecek.

beIN SPORTS Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, “Süper Lig'in resmi yayıncısı olarak, Trabzonspor taraftarlarının ve Trabzon şehrinin şampiyonluğun anons edilmesi beklenir bulunan Antalyaspor maçının coşkusunu yaşayabilmesi düşüncesince elimizden geldiğince katkıda mevcut olmak istedik. Karşılaşmanın Trabzon Meydan Parkı ve Avni Aker Millet Bahçesi'nde kurulacak bulunan dev ekranlardan yayınlanması düşüncesince Trabzonspor, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi ile nazar boncuğu ecir istem etmeden teşrikimesai yaptık” dedi.



 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler