USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Teknoloji odaklı YTÜ Okulları eğitim hayatına başlıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Okulları bu sene evvel defa kapılarını anne sınıfı ve beşinci sınıf seviyesindeki hepsi öğrencilere açıyor. Teknolojinin merkezinde öğrencilerine eğitim vermeye hazırlanmakta olan YTÜ Okulları'nda öğrenciler 112 salname deneyimle eğitim g?

Teknoloji odaklı YTÜ Okulları eğitim hayatına başlıyor
11-09-2022 14:02

YTÜ Vakfı ve YTÜ Yıldız Teknopark çeşidinden yaşama geçirilen YTÜ Okulları, anasınıfı ve beşinci dershane seviyesindeki öğrencilerine Davutpaşa Kampüsü'nde eğitim vermeye hazırlanıyor. Gelecek sene rüştiye müşterek ahir sene lisenin de açılması planlanan YTÜ Okulları'nda öğrenciler bilgi ve uygulayım bilimi birikimiyle eğitim görecek. Tüm kademelerde ecnebi gönül eğitimine ehemmiyet verecek bulunan YTÜ Okulları'nda öğrenciler, Türkçe ve İngilizce iktisap etmek kıl payı ikiz dille eğitim alacak. İlkokuldan itibaren ise ikinci ecnebi gönül müfredata eklenecek.

“Muhteşem müşterek eğitim kurumu ortaya çıktı”

YTÜ Okulları'nın açılışında mütekellim YTÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, “Yıldız Teknik Üniversitesinin 112. Kuruluş yıldönümü, esaslı müşterek büyüklenme 40 bin mektepli Türkiye'nin kalkınmasında görev fail 160 bin mezun. Türkiye'nin en güzel eğitim fakültesi, Türkiye'nin sonuç 3 senedir en güzel Teknoparkı. Bunların müşterek araya gelmesi ile YTÜ okullarının açılması o derece vazgeçilmez ve tabii ha o sebeple bu derece parlak müşterek eğitim kurumu ortaya çıktı. Ben öğretimin anaokulundan süregelen ve hayat boyu bitmeme fail müşterek süreçten olduğuna inanıyorum. Uluslararası müşterek meslek ön görüyoruz, İyi müşterek ecnebi gönül eğitimi misyonumuz mevcut lakin baş döndürücü elan önemlisi YTÜ'nün vizyonu, misyonu bulunan evren vatandaşı, yenilikçi, rekabetçi, mutlu, kendiliğinden emniyetli ve etrafa mütebessim öğrenciler. Ben YTÜ'nün 40 bin öğrencisinin bahtiyar olmasıyla övünüyorum. Böyle müşterek topluluğun parçası adına bundan böyle bu üniversitenin en geç fertleri aramızda ve daima yıldızları senedir yıldır etraflarını aydınlatacaklar. İddiamız o ki Türkiye'nin en güzel eğitim kurumunu kurduk. YTÜ adına izleme edilen müşterek eğitim kurumuyuz. Artık anasınıfından başlayarak müşterek manken oluşturacağız lakin bu kifayetli değil. Biz arsıulusal bölgede da iddialı müşterek meslek iktisap etmek zorundayız. Eğitim fakültemizle teşrikimesai içerisindeyiz anaokulu öğretmenliği, beşinci dershane öğretmenliği, hesap öğretmenliği, Eğitim yönetimi ve PDR ile baş başa baş döndürücü ağır müşterek altyapımız var. Proje üreten, ilmî çalışmalarda mevcut yenilikçi müşterek meslek göreceksiniz.” dedi.

“Teknolojiye doğan çocuklar”

YTÜ Okulları açılışında mütekellim YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Osman Tanışman, “Teknoloji dünyasının en iri açığı iş gücü ve insanoğlu kaynağı. Biz de ‘Teknolojiye doğan çocuklar' mottosuyla YTÜ okullarının açılışını yapıyoruz. Başlangıç adına anasınıfı ve müşterek ilkokulla başlıyoruz. Artan bu uygulayım bilimi hamlemizi sürdürebilmek düşüncesince en ilkin insanoğlu kaynağına ihtiyacımız var. Çocuklarımızı anne sınıfından başlayarak teknolojiye alışkın ve elan engellenmeyen elan güzel müşterek çocukluk yaşayabilecekleri bu natür dostu kampüste bire müşterek sürede zamanı bölgede eğitim vereceğiz. İlerleyen süreçte rüştiye ve liseyle de bu süreci bitmeme yol açmak istiyoruz. Biz aralık sınıflardan mektepli kabul etmek hesabına temelden başlamış olalım istedik. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Eğitim Fakültesi'nden Mühendislik Fakültesi'ne varıncaya derece baş döndürücü ağır müşterek kadromuz var. Tahmin ederiz ki burada yetişecek bulunan füru baş döndürücü elan değişik müşterek eğitim kabul etme imkânına kavuşacaklar” ifadelerini kullandı.

“Üniversite kampüsünde müşterek beşinci dershane deneyimi yaşatıyoruz”

Yeni kurulan okulda güzel müşterek çocukluk neşelendirmek ve bilimsel niteliği bulunan yönden güzel öğrenciler bakmak istediklerini kail YTÜ Okul Müdürü hasret Ülker Günal, “Özel Yıldız Teknik İlkokulu ile evlatlarımızın küçük kalpleriyle bu serüvene başlıyoruz. Bu sene okulumuzda anasınıfı ve müşterek numara dershane öğrencileri düşüncesince saptanca oluşturduk ve bu halde eğitim öğretime başlıyoruz. Gelecek yıldan itibaren anasınıfı, ilkokulun hepsi kademeleri ve ortaokulumuzla yola bitmeme edeceğiz. Çocukluk dönemlerinin değerini bilici müşterek kol kurduk. İyi müşterek çocukluk neşelendirmek ve onları hem bilimsel niteliği bulunan yönden hem de sanatla sporla ve ecnebi dille çıkarlarını tabir edebilen öğrenciler adına bakmak istiyoruz. Okulumuzu da buna mucibince düzenledik. Dersliklerimiz, laboratuvarımız, spor salonumuz ve konuşma atölyelerimiz bugünden itibaren evlatlarımızın baş döndürücü cepheli gelişimini sağlayabileceğimiz öğüt programlarına akla alışkın adına oluşturuldu. Temel öğüt programlarının yanı esna başarım ve uğraşı kabil elan doğurucu olacakları alanları öğüt programlarına derun ettik. Okul ortamı hoppadak meslek binası ve bahçesiyle hudutlu değil zira müşterek üniversitenin kampüsündeyiz. Çocuklarımıza müşterek üniversitenin kampüsünde bulunan müşterek beşinci dershane deneyimi yaşatmayı planlıyoruz. Aynı sürede YTÜ Teknopark yerleşkesi içerisindeyiz. Dolayısıyla teknolojiyle iç içe müşterek meslek burası. Bu füru teknolojiyi kullanan değil birlik tersi teknolojiyi üreten reis füru olsunlar istiyoruz” sanarak konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler