USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tahsin Çoban: 'Taraftarlarımıza çifte bayram yaşattığımız düşüncesince mutluyuz'

GZT Giresunspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Çoban, 2-0'lık Adana Demirspor galibiyetiyle yeşil beyazlı camiaya çifte bayram yaşattıkları düşüncesince mutlu olduklarını söyledi.

Tahsin Çoban: 'Taraftarlarımıza çifte bayram yaşattığımız düşüncesince mutluyuz'
01-05-2022 16:21
Çoban, icra ettiği açıklamada; “Bizim sezona önceden evvel maksadımız 44 yıl sonraları yükseldiğimiz Süper Lig'de asansör kadro değil temelli olmaktı. Adana Demirspor karşısında yeniden sona faziletli oynayarak ve doğruluk ederek elde ettiğimiz 2-0'lık galibiyetle ligin bitimine 3 hafta kaldığında Süper Lig'de kalma hedefimizi gerçekleştirdiğimiz düşüncesince baş döndürücü mutluyuz. Bu galibiyetle taraftarlarımıza Ramazan Bayramı'nda çifte şenlik yaşattığımız düşüncesince başkaca mutluyuz. Kalan 3 maçımızda da toplayabileceğimiz en faziletkâr puanları hanemize yazdırıp ligi en dobra noktada bütünlemek istiyoruz” diyerek konuştu.

Çoban, Adana Demirspor maçından sonraları takıma bayram izini verdiklerini ve dört günce mini birlikte tatilin arkası sıra Çarşamba haset tesislerde toplanarak 36. Haftada Altay ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayacaklarını laflarına ekledi.

Mesut Erdoğan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler