USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor yürek maçında tribünleri doldurmaya hazırlanıyor

Sivas Valisi Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivasspor Kulübü'nü görüşme ederek pakt başkanı Mecnun Otyakmaz ile müşterek araya geldi.

Sivasspor yürek maçında tribünleri doldurmaya hazırlanıyor
06-05-2022 16:54
Sivas

Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin Ziraat Türkiye Kupası nısıf bitiş ikinci maçında Aytemiz Alanyaspor ile branşında yapacağı karşılaşmada taraftarlara darmadağın geçirmek düşüncesince bilet satın meydan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile lehtar desteği sağlayıcı Vali Salih Ayhan'a teşekkürname etti.

Ayhan ve Bilgin, Sivasspor Kulübü'nü görüşme ederek pakt başkanı Mecnun Otyakmaz ile ortak araya geldi.

Vali Ayhan, burada icra ettiği konuşmada, taraftara darmadağın geçirmek kabilinden 16 bin 229 bilet satın meydan Sivas Belediyesine teşekkürname etti.

Güzel ortak heyecanı Sivas halkıyla yaşayacaklarını aktaran Ayhan, "Bu seneki Türkiye Kupası yolculuğu ayrı ortak coşku veriyor. Futbolcularımız, hocamız, kulüp, hesabına düşeni yaptı. Artık izleyicilerin de hesabına düşeni yapması icap ettiğini düşünüyoruz." dedi.

Bu karşılaşmada stadyumun birlik dolacağını dile getiren Ayhan, şunları kaydetti:

"İnşallah 11 Mayıs'taki Alanyaspor maçında stat hınca öfke dolacak. 12. eş rolünü en elleme biçimde yapacak. Burada kentin kenetlenmesi, bütünleşmesi, kurumların erbap çıkması var. Yıllardır uyguladığımız ve bundan sonraları nice ile de kalıp bulunan ortak plan var. Onun da anlamlanması açısından bu karşılaşmayı önemsiyorum. İnşallah 8 bin çocuğumuzu köylerden, kırsaldan, beldelerden getirip bu maçın coşkusunu yaşatacağız. Bize bu heyecanı yaşatan Sivasspor'a, altın oyuncularına, Rıza hocama teşekkürname ediyorum. İnşallah 11 Mayıs'ta ziyafet olacak, dobra ortak coşku olacak ve Sivas kenetlenecek. Buradan kıymetli ortak son aldıktan sonraları 26 Mayıs'ta da İstanbul'da Sivas'ın o enerjisini inşallah sahada yansıtacağız. Belediyemize bu dobra jestinden ötürü teşekkürname ediyorum."

"Kupayı Sivas'a getireceğiz"

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise kupayı Sivas'a getirmeyi baş döndürücü arzuladıklarını anlatım etti.

Kırmızı-beyazlı kadroya değme devir dayanaklık geçirmek olduklarını tamlayan Bilgin, "Sivasspor, şehrimizin en ehemmiyetli markalarından biri. kent şekilde bizlere sakıt de Sivasspor'umuza değme kayıt altında dayanaklık geçirmek olmaktır." diye konuştu.

Sivasspor'un kupada baş döndürücü ehemmiyetli ortak pik çıkacağını vurgulayan Bilgin, şöyleki bitmeme etti:

"Taraftarımızdan mevrut istem hesabına stadyumu beslemek hesabına tıknaz biletler dışındaki biletleri ücretini belediyemiz kabilinden ödeyerek satın aldık. Buradaki derdimiz Sivasspor'a bitiş amacında dayanaklık geçirmek olmak. Kulübümüzü elleme müdür ortak başkanımız ve yönetimi var. kent şekilde bizlere sakıt fariza de bu elleme yönetime en azından tinsel şekilde ulama gelmek ve ekibi böylesi ehemmiyetli ortak maçta bekâr bırakmamaktır. Benim hepsi taraftara çağrım, lüzum Kasımpaşa maçında, gerekse Alanyaspor maçında takımına erbap çıkarak bu kadirşinaslığı göstermesidir. İnşallah İstanbul'da bitiş müsabakasını oynayarak kupayı Sivas'a getireceğiz. Buna site şekilde da kadro şekilde da inanıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz."

"Kalan dört başı mamur biletlerimizi belediyemiz satın aldı"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da kırmızı-beyazlı ekibin kupada baş döndürücü ehemmiyetli ortak pik çıkacağını söyledi.

Aytemiz Alanyaspor karşısında önceki maçı kazanarak kazanım elde ettiklerini tamlayan Otyakmaz, "Bu karşılaşmayla ilişik hem hocamızın hem bizlerin taraftarımıza stada gelmeleri yönündeki davetlerimize hem şehremaneti başkanlığımız bununla beraber valiliğimiz kabilinden baş döndürücü ehemmiyetli ortak dayanaklık geçirmek geldi." dedi.

"Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor Projesi"nin tahminî 4 senedir bitmeme ettiğini anımsatan Otyakmaz, "Valimiz bu maçta sayıyı henüz da artırarak tahminî 8 bin rakamına çekti ve hakeza ortak destekte bulundu. Kalan dört başı mamur biletlerimizi de belediyemiz taraftarlarımıza armağan geçirmek kabilinden satın aldı. Belediye başkanımıza ve valimize şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Bu arada taraftarlar etiket numaralarını ibraz ederek, Passolig gişelerinden parasız sunulan biletleri kabul geçirmek düşüncesince derinliğine pöçük oluşturdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler