USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Matias Vargas: 'Süper Lig’de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var'

Adana Demirsporlu futbolcu Matias Vargas, Süper Lig'de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar bulunduğunu söyledi. Vargas, takım adına Avrupa hedefinde olduklarının da altını çizdi.

Matias Vargas: 'Süper Lig’de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var'
02-05-2022 19:07

Adana Demirspor'un Arjantinli futbolcusu Matias Vargas, Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor'a nakil süreci üzerine konuşarak, “Benim düşüncesince çok sıkıca ortak süreçti. Oynamadığım ortak süreçten geçiyordum ve çok aşkın seçeneğim yoktu. Espanyol de beni havale kılmak istiyordu. Bir biçimde oynamaya başlayayım ve kendimi toparlayayım diyerek O devirde Giresunspor'un çok ağır ortak teklifi vardı. Ben de esasen iklim değişikliğine gerekseme duyduğumu ayırt etmiştim. Ama Giresunspor'dan öneri aldığım bire ortak günün akşamı Adana Demirspor oyuncusu Akintola'nın sakatlandığını ve sakatlandığı düşüncesince benim menajerimi aradığını söylediler. Lucas Castro da buradaydı. Lucas'la bire ortak menajere erbap olduğumuz düşüncesince kendimi dü gündüz içre Adana Demirspor'da buldum. Başkanımızın beni beğenmiş olduğu söylendi. Ben de bu lafları duyar duymaz buraya doğmak istedim” değerlendirmesini yaptı.

“Avrupa'yı hedefliyoruz”

Vargas, bu sezonki performansının sorulması üzerine, “Hedefi bulunan ortak kulübe geldiğimi düşünüyorum. Kötü de oynamadım. Daha iyisini yapabilir miydim? Evet yapabilirdim. Hatta söz gelişi kaçırdığım kesin ortak gol fırsatı var Bu küçük detaylar bizlerin yaşamını anbean değiştirebilir. Biz Avrupa'yı hedefliyoruz. Bunu başarabilmek düşüncesince elimizden mevrut rastgele şeyi yapacağız. Ben de öz üstüme düşeni sonuna denli hazırlamaya hazırım. İyi ortak kulübe erbap olduğumuzu düşünüyorum. Bu dobra ve becerikli takımın parçası olduğum düşüncesince hakkıyla mutluyum. Gerçekten kaliteli futbolculardan kurulan ortak kol bulunduğunu düşünüyorum. Biz buralara geldiysek çok fiilen geldik. Bahsettiğim detaylar burada esasen Son maçlarda ortak düşüşteymişiz kabil gözükse de esasen o detaylarda yatıyor hepsi. Bir yukarı ağaç olsun, verilmemiş ortak ceza atışı olsun, atamadığımız, kaçırdığımız pozisyonlar olsun Son maçlarda az buçuk şanssızlıklarla savaşım veriyoruz. Ama bunun üstesinden geleceğiz. Hayalimizin ardı sıra gitmeye bitmeme edeceğiz. Bu mevzuda her insanın gönlü şen olsun. Daha iyisini de yapabiliriz” cevabını verdi.

“Süper Lig'de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var”

Süper Lig'i değerlendiren 24 yaşındaki futbolcu, “Hayal ettiğimden çok hâlâ elleme ortak lige geldiğimi gördüm. Burada çok faziletkâr ortak rakiplik var. Neredeyse 10 takım çok ters ortak benek aralığında savaşım veriyor. Bir futbolcu düşüncesince bu rakiplik duygusu güvenilmez motive edici ortak durum. Çünkü rastgele karşılaşma hayatınızı değiştirebilecek noktada ehemmiyet taşıyor. Bu da tabiî rastgele devir düzen bağı idman düşüncesince bizlere kuvvet veriyor. Baktığınız devir çok kaliteli futbolcular, çok kaliteli takımlar, çok kaliteli statlar var. Yani hakkıyla ortak futbolcunun istediği rastgele detaya erbap ortak grup Mücadele gücü yüksek, düş gücü yüksek, başarıya ve muvaffakiyetsizliğe o denli yaklaşan ortak ligdeyiz. Her devir derişik ortak biçimde oyundan kopmadan maçlara çıkmalıyız. Hiçbir devir rahatlayamıyorsunuz. Bu da çok dobra ortak şey” açıklamasını yaptı.

“İnanılmaz hususi ortak yandaş grubuna sahibiz”

Adana Demirspor taraftarına da yer veren Arjantinli futbolcu, “İlk çıktığım maçtan itibaren çok hususi ortak taraftara erbap olduğumuzu anladım. Bize nite gösteri yaptıklarını gördüm. Top rakibe geçince nite ıslık çaldıklarını gördüm. İnanılmaz hususi ortak yandaş topluluğuna sahibiz. Özellikle çok elleme gitmediğimiz, kaybettiğimiz devirde gelip bizi motive ettiler. Hiçbir devir desteklerini az etmediler. Hiçbir devir kelimesiz ortak maçımız olmadı. Bu bizlere fazladan kuvvet veriyor. Ne denli hususi olduklarını da bizlere rastgele daim hissettirdiler. Sosyal medyada benden tiksinti etmediklerini görebiliyorum. Şaka ortak yana, çok hususi ortak taraftara sahibiz. İyi günde ve biçimsiz günde arkamızda bulunan ortak topluluğumuz var. Bu bizlere fazladan kuvvet veriyor” biçiminde konuştu.

“Önceliğim bu sezonu elleme geçirmek, hatırat canlı ortak insanım”

Uzun vadeli projeler yapmadığını kail Vargas, futbolda eylem gösterdiği sürece kariyer planı yapabileceğini dile getirerek, “Uzun vadeli hedefleri bulunan ortak insanoğlu değilim. Anı yaşam sürmeyi severim. En iyisini hazırlamaya çalışırım. Tek derinliğine vadede düşünebileceğim maksat küsurat maçlarımızı en elleme biçimde oynayabilmek. Kulübün hedefleri doğrultusunda o hedeflere ulaşabilmek. Kendi hayatımda da böyleyim. Uzun vadede bunu gerçekleştirmek istiyorum, şuraya görmek isterim söylediğim tek bilinçlilik yok. Anı canlı ortak insanım. Önceliğim bu sezonu elleme geçirmek. Kulübümü en elleme biçimde asimilasyon geçirmek istiyorum. Sonra dinlence geliyor. Tatilin tadını çıkartmalıyım. Hedefim o tatilden hakkıyla esenlik almak, ailemle devir geçirmek. En derinliğine vadede görebildiğim bilinçlilik bu. Tatil bitince mevsim başı kampına eklenmek O kampta Türkiye'ye mi gelirim, Espanyol'e mi giderim bilmiyorum. Kendimi bunaltmıyorum. Gelişim gösterirsem futbol kariyerime bu biçimde istikamet verebilirim” değerlendirmesini yaptı.

“Maradona, Arjantinlileri yansıtan ortak karakterdi”

Arjantin'in unutulmazları Maradona ve Messi ile ait sorulan soruya Vargas, şu biçimde karşılık verdi:
“Aslında aralarındaki farkı çok kesin ortak biçimde açıklayamayacağım. Maradona'yı canlandırırken izlem fırsatım olmadı. Ama Maradona'nın Arjantinlilerde yaşattığı duygulara şahit oldum. Babamda olsun, bizlerden büyüklerimizde, dedelerimizde, etraflı Arjantin'deki onu görmüş kişilere yaşattığı duygulara şehadet ettim. Size bunları anlatabilmek düşüncesince şu biçimde ortak kalıp göstereceğim. Kendisi güvenilmez ortak kabiliyetti ve o kabiliyeti ile Dünya Kupası'nı kazandığımızda İngiltere'ye dirlik dü gol atmıştı. İngiltere ile ortak savaştan çıkıyorduk tığ O devirde bunları o kişilere yaşattı. O havas o denli değişik ki yalnızca delil olduğunuzda anlayabilirsiniz büyüklüğünü. Tabiî ki yalnızca bununla sınırlanmış değil. Diego Armando Maradona röportajlarında olsun, hayatında olsun Arjantinlileri yansıtan ortak karakterdi. Düşündüğünü söylerdi. Kimseden çekinmezdi. Ne gerçekleştirmek istediğini bilirdi. Onları muktedir olmak düşüncesince çalışırdı. Bizim düşüncesince çok şişman ortak örnekti. Lionel Messi'ye gelirsek Bana uyarınca şu anne denli mevrut eski en elleme futbolcu. İleride de onun en elleme aktör bulunduğunu kail jenerasyonlar olacaktır."

"Balotelli play-station canlandırırken sinirleniyor"

İtalyan şimal Mario Balotelli ile bulunan ilişkisini aktaran Vargas, "Çok dobra ortak ilişkim bulunduğunu söyleyebilirim. Hemen elden rastgele şeyi bu arada paylaşıyor gibiyiz. Burada bu arada oturuyoruz. Beraber kemirmek yiyoruz. Dışarda da bu arada devir geçiriyoruz. Akşam yemeğine bu arada gidiyoruz. Şunu katmak isterim; Mario'nun imajının oluşturulduğu bu dünyada esasen onun haricinde ne denli terbiyeli ortak kişiye da ayaktaşlık ettiğimi gördüm. Onun da hepimiz kabil canı yanabiliyor. Sevebiliyor, bu duyguları hepimiz kabil komple kırcı yaşayabiliyor. Aslında gösterildiği kabil biri değil. Çok girintisiz çıkıntısız yaşam sürmeyi dost birisi. Sadece Play-Station canlandırırken sinirleniyor. Aynı benim kabil Çok dobra ortak ilişkimiz var. İyi arkadaşız" biçiminde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler