USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İstanbul'da çırçıplak maşer kuruluşları "Büyük Aile Buluşması" düzenledi

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformunun organizasyonunda, 150'den çok sivil polis polis maşer kuruluşunun katılımıyla "Büyük Aile Buluşması" yapıldı.

İstanbul'da çırçıplak maşer kuruluşları
18-09-2022 21:02
Istanbul

"Çocuklarımızın LGBT Dayatmasından Korunması İçin Yürüyoruz" sloganlı aktiflik düşüncesince duyurulan zamandan saatler evvel Saraçhane Parkı vatandaşlarca dolduruldu. Binlerce erkek Fatih Camisi, Aksaray ve Unkapanı etrafında durmak durumunda kaldı.

Buluşmaya gelenler, ellerinde Türk bayraklarının yanında "Manevi Kalkınma Şart", "Manevi ve Ahlaki Kalkınma Yasası", "Sapkınlığa Dur De", "Cinsiyetsiz Toplum Projesine Dur De", "Aileye Savaş Açanlara Geçit Vermeyeceğiz", "Sapkınlığa Hayır", "Aile Hedefte Başını Çevirme" ile "Küresel Çeteden Aileni ve Neslini Koru" yazılmış dövizler taşıdı.

Saraçhane Parkı'nda sanat, medya ve yüksekokul camiasından ünlü esame vatandaşlara seslenme ederken hemen sonra Beyazıt Meydanı'na yüründü.

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Genel Başkanı Kürşat Mican, burada icra ettiği açıklamada, küçüklere ve gençlere meydana getirilen LGBT dayatmasına erinç birlikte araya geldiklerini söyledi.

Mican, bu tehdidin ferdî hürriyet ve doğruluk kılıfıyla sunulduğunu belirterek, "İnsan neslini tüketecek bu propaganda ve dayatma en esas insanoğlu hakkı bulunan mevcut olma hakkını elimizden almaya kastetmiş durumdadır. Bugün tığ tek tiksinme söyleminde bulunmadık. Kişileri erek almadık. Haklı talebimizi tiksinme söylemi diyerek çarpıtmaya çalıştılar. Üstüne basa basa 'LGBT dayatmasına karşıyız' dememize karşın bizi LGBT bireylerle erinç karşıya getirmeye çalıştılar. Daha da gelecek gittiler. Provoke etmeye çalıştılar. İnsanımızın sağduyusu, karaca yaymaca ve provokasyonlara galip geldi. Başaramadılar, başaramayacaklar." diyerek konuştu.

Duruşlarının LGBT dayatmasına erinç bulunduğunu vurgulayan Mican, şöyleki bitmeme etti:

"Tek birlikte insanoğlunun kılına dokunca gelsin istemeyiz. LGBT propagandasına kapılanlar şiddetten, nefretten içki vuruyorlar. Bu propagandaya kapılanlara deriz ki; Sizin tercihiniz yüzünden ömür hakkı elinden alınan, tek doğmayacak bebeklerin sahn hakkı düşüncesince buradayız. Bu varoluşsal şiddete dur denmeli. Tek isteğimiz insanoğlu neslinin mevcut oluşunu zılgıt fail bu propagandaya ve dayatmaya dur denmesi. Tehlikenin bilincinde mıyız? Okul evveliyat ve beşinci sınıf çağındaki dallar çizik filmler üstünden erek alınıyor. Gençlerin zihinleri dizilerdeki LGBT propagandasıyla bulandırılıyor. Moda dünyası cinsiyetsizlik propagandası yapıyor. On yaşlarında cinsiyeti muaddel bebek mankenler podyumlara çıkartılıyor. Daha 10 yaşlarında lakin eşey değiştirmiş. Bu dayatmacılar 10 yaşındaki çocuğun cinsiyetini değiştirmesini alışılagelen buluyor lakin 'pişman olup otama kazanmak isteyenlerin otama olmaları ikrar edilemez' diyorlar."

"Milletin iradesinin uğrunda tek güç, tek dalan tanımıyoruz"

Mican, ayrımlı görüşlerden aşırı sayıda insanoğlunun birlikte araya geldiğini anlatarak, "Aile bizim eş paydamız. TBMM'de grubu mevcut topu topu partileri görüşme edeceğiz. Bu dilekçelerdeki milletin talebini kendilerine ileteceğiz. TBMM'deki milletin vekillerince kanunlaştırılacağına, LGBT yaymaca dayatmasına yasayla dur denileceğine inanıyoruz. Milletin iradesinin uğrunda tek güç, tek dalan tanımıyoruz." dedi.

Buluşmanın Saraçhane Parkı'ndaki kısımda ise aktör Bahadır Yenişehirlioğlu, Ali Nuri Türkoğlu, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı, Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar, Cumhuriyet Kadınları Derneği yerine Elif Keskin, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sefa Saygılı, gazeteci edip Mustafa Sabri Beşer, Ersin Çelik, Tuğçe Kazaz ile İstanbul Aile Vakfı Başkanı Sami Yılmaz kazanmak neredeyse aşırı sayıda erkek konuştu.

"Gençlerimiz ve çocuklarımız korku altında"

Prof. Dr. Sefa Saygılı, buradaki konuşmasında, eşeysel sapkınlığın çırılçıplak ve kalıtım bilimi bulunduğunun söylendiğini dile getirdi.

Bunların banko asılsız bulunduğunu kaydeden Saygılı, "Bu eşeysel sapkınlıklar muahharen oluşuyor. Kesinlikle kalıtım bilimi değil. Baktığımızda kromozomlarında, hormonlarında mesele yok, genetiğinde mesele yok. Bunlar muahharen olma. Bu akımlarla maatteessüf bunlar devletimizde yaygınlaştırılmak isteniyor. Ateş, yuvalarımıza denli geldi. Gençlerimiz ve çocuklarımız korku altında. Biz eşcinsel güçsüz insanlarımıza erinç değiliz. Onlara iane geçirmek istiyoruz. Bizim erinç olduğumuz LGBT'nin dayatmasıdır, yaygınlaştırılmasıdır." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Çelik ise sağanağa karşın kimsenin alandan ayrılmadığını dile getirdi.

Gelenlere teşekkürname fail Çelik, "Siz buraya gelmeyin diyerek dünden bu yana tuşlarına basılmış birlikte halde ortalığı ayağa kaldırdılar. Niye? Çünkü siz buraya geldiniz ve aşırı iri birlikte aşama attınız. Bundan muahharen atılacak devasa adımların ilki buydu. Bugün bu temaşa birlikte başlangıç. Bu temaşa dört başı mamur ülkeye dalavere dalavere yayılacak. Sadece Türkiye sınırları içinde kalmayacak. Bakın Amerika'da Cumhuriyetçiler LGBT ideolojisinden ve dayatmasından bundan böyle başkaldırma ediyorlar. Bütün toplumları diz çökerttiler. Gözlerini Türkiye'ye diktiler. Siz buraya geldiniz, bu temaşa dört başı mamur toplumlara yayılma edecek. Asıl ondan korkuyorlar." değerlendirmelerinde bulundu.

Tuğçe Kazaz ise dünyanın sonraki zamandan geçtiğini belirterek, Müslüman düşüncesince elden tapınma ika devri olmadığını dile getirdi.

Hiçbir halde LGBT'li fertleri ve onların tercihlerini erek almayacaklarının altını çizen Kazaz, "Allah yeryüzünde birlikte hale dahil ettiyse bu behemehâl birlikte ödül içindir. Allah, sebep Lut kavmini bulunmayan etti? Çünkü neslin devamlılığın biteceğini bilmiş olduğu için. Allah bizlere 'LGBT'li fertleri siz cezalandırın' demedi. Allah 'Bunu bildiri edin, uyarın, kınayın.' dedi." halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler