USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'Ben olduğum yerden çok memnunum, İstanbul’da mutluyum'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, bulunduğu yerden çok memnun bulunduğunu belirterek, "İstanbul'da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum nesne Galatasaray'da çalışıyor olmak" dedi.

Domenec Torrent: 'Ben olduğum yerden çok memnunum, İstanbul’da mutluyum'
07-05-2022 23:21

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "İlk nısıf özelinde kararlı birlikte karşılaşma oldu. Rakip kalenin uğrunda pozisyonlar yakaladık. Yakaladığımız aksi atakları kemiksiz birlikte halde bitiremiyorduk. Orada sıkıntımız vardı. Gerçekten formda olan, çok güzel, kemiksiz birlikte hile stili bulunan birlikte takım. Antrenörleri Emre'yi kutlama ederim. Oyunlarını çok beğendim. İkinci nısıf az buçuk onlar domine etmeye başladılar maçı. Geri çekilmedik. Onlar arka çekilmeye zorladı kabilinden oldu. 4-2-3-1 formasyonunda farklılık yapınca dü ön son adam ile az buçuk henüz nakit para birlikte halde oynayabildik. Özellikle onların akıbet 10 dakika kemiksiz pozisyonları oldu. Bizim de akıbet 5 dakika süresince oldu. Karışık birlikte dönemden geçiyor takım. Bu devirde gösterdikleri performanstan çevre oyuncularımı kutlama ederim" niteleyerek konuştu.

"İstanbul'da çok mutluyum"

'Yeni seçilen reis olsaydı, kendisi ile bitmeme bedel miydi?' sorusuna Torrent, "Bu mevzuda henüz aşkın kıymetlendirme yapmayacağım. Benim de elimde bulunan birlikte nesne değil. Önümüzdeki 2 pik odaklanacağım. Geçen hafta dair konuşmuştuk. Ben olduğum yerden çok memnunum. İstanbul'da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum nesne Galatasaray'da çalışıyor olmak. Şanslıyım, gazeteleri okumuyorum, içtimai medyaya bakmıyorum. Ama hakkıyla sıfır nesne okudum, çok ilginçler. Normalde hevesli ekiplerde çalıştırıcı ayrı ayrı olabilir, fevk fazladan kaybettiğiniz zaman. Eğer evde günah yapıldıysa ara sıra kovulur. Tekrardan sözleşme yapılmaz. Doğru sıfır şeyleri duyuyorum. Televizyonda birtakımı şeyler yayınlanıyormuş. Neden olmaktadır anlamıyorum" niteleyerek karşılık verdi.

"Kalan dü maçta Galatasaray hocaları kendisine savaş etmeye bitmeme edeceğiz"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile cemaziyelevvel birlikte mülakat yaptıklarını tabir fail Domenec Torrent, "Fakat ekip elbette gidiyor, umumi mevzular dair konuştuk. Dışarı yazılan konuşmalar dair söz geçmedi. Biz küsurat dü maçta Galatasaray hocaları kendisine savaş etmeye bitmeme edeceğiz. 1 senemiz henüz var. Onun dair konuştuk. İsmi Galatasaray bulunan çok ehemmiyetli birlikte kulübü temessül ediyoruz. Bunun altını çizdik" halinde konuştu.

"Muslera'ya güveniyorum"

Kaleci Fernando Muslera'nın elleme birlikte karşılaşma çıkardığını kail Torrent, "Ben hakkıyla ona güveniyorum. Antrenörlerin de oyuncuların da elleme günleri var, henüz çirkin günleri var. Fernando'yu çok beğeniyorum. Muslera'ya aşığım. Inaki oynamıyor. Hak etmediği düşüncesince değil. Şu an sakat. Çok şişman ihtimalle doğacak yıl Barcelona'nın ikinci kalecisi olacak. Bizim önümüzdeki yıl düşüncesince Galatasaray'da kalecimiz Muslera. Inaki ile konuştuk, sportif birlikte değişmeyen değil bu dedim. Kulübün antrenörü kendisine kulübün kendilerini gözetmem gerekiyor. Asıl kaleci o bulunduğu için, onunla oynamamız icap ettiğini söyledik" ifadelerini kullandı.

"Biz çalışmaya bitmeme ediyoruz"

Sportif Direktör Pasquale Sensibile'nin çalışmalarına bitmeme ettiğini tamlayan Domenec Torrent, "Orada odaklandığımız nesne henüz çok kanuncu kendisine neler yapabiliyor seçme süreci içerisinde, bunlardı. Çünkü çok etkin birlikte sportif direktör. Bir aktör ile mülakat yapacağız devir neyi yapıp, neyi yapmayacağını bilmesi lazım. Ona gereğince konuşsun. O elhak nice aktör ile denyo kurdu. O emek vermeyi durmadı. Her güneş çalışmaya bitmeme etti. Genel kuruldan sonradan seçme o süreci arasında mevcud kontratlar heralde de korunacak onla ilgilendiren farklılık olmadığını biliyorum lakin toy birlikte sözleşme yapabilir mi, toy birlikte transfere düşüncesince imza atılabilir mi onun dair çekinceler vardı. Çok çalışıyor. Bütün hazırlıklarını hazırlamaya bitmeme ediyor. Biz çalışmaya bitmeme ediyoruz. Dışarıdan kendimizi izole buyurmak durumundayız. Yeni birlikte reis gelirse onunla çalışacaklar mı çalışmayacaklar mı bunu bilemem" niteleyerek laflarını tamamladı.

Oğuzhan Ort - İsmail Yasin Akçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler