USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Kurum: Gençlerimize güveniyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Gençlerimize güveniyoruz ve 2023 senesinde da Cumhur İttifakı'mızla Cumhurbaşkanımızı üstün dereceli oylarla destekleyeceğiz sandıktan üstün dereceli oylarla çıkacağız." dedi.

Bakan Kurum: Gençlerimize güveniyoruz
26-01-2023 23:07
Ankara

Bakan Kurum, AK Parti Ankara Gençlik Kolları çeşidinden Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen, "İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a" programına katıldı.

Nerede facia olursa olsun 2 zaman sonraları alana gittiklerini, bugüne denli tek depremde vatandaşa utangaç olmadıklarını tamlayan Kurum, 45 bin konutu adalet sahiplerine teyit ettiklerini anlattı.

Kurum, Türkiye'de 456 ulus bahçesi olduğunu belirterek, "En büyüğünü de neymiş çevrecilere, maskelenmiş doğaseverlere karşın İstanbul'a, İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi adına yapacağız, fethin 570'inci yıl dönümünde kazandıracağız." diyerek konuştu.

"İlk Evim İlk İş Yerim projesine 2 milyonu çok dinç başvurdu"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim projesine 2 milyonu çok gencin müracaat yaptığını hatırlatarak, şöyleki bitmeme etti:

"Biz gençlerimizden eminiz, gençlerimize güveniyoruz. Çünkü 20 senedir onlarla sefer yürüdük, onlarla sefer yürümeye de bitmeme edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, müşterek aracılığıyla Süleymaniye'yi, Selimiye'yi diriltme edeceğiz, gayrı aracılığıyla konutlarımızı, ulus bahçelerimizi, hastanelerimizi, havalimanlarımızı, yollarımızı düz yazı edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nda, görkemli Türkiye'yi düz yazı edeceğiz. Gençlerimize güveniyoruz ve 2023 senesinde da Cumhur İttifakı'mızla Sayın Cumhurbaşkanımızı üstün dereceli oyla destekleyeceğiz ve sandıktan üstün dereceli oylarla çıkacağız."

Konuşmasının arkası sıra gençlerle lakırtı fail Bakan Kurum'a, adının kayıtlı bulunduğu şekil ve Kur'an-ı Kerim armağan edildi.

Program, tanrısal dinletisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve afsun edilmesiyle sona erdi.

Programa, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan ve AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı ideal Efe Demirhan da katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler